retour
nederlandsNederlands


Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk -in de originele staat en verpakking aan de verkoper geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht vragen wij u om contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat wij weten waarom het product retour komt.

Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzending

Probeer het product weer zo goed mogelijk te verpakken om eventuele beschadigingen te voorkomen! U immers bent zelf verantwoordelijk voor de gehele verzending van het pakket.

Ons retouradres is:
ReBuyIt.be
Honigmannstraat 37a
6411LJ Heerlen (Nederland)

Vermeld hierbij duidelijk uw Naam en Ordernummer

Veelgestelde vragen FAQbot
Stel uw vraag of geef één of meerdere trefwoorden en de FAQbot probeert er een antwoord bij te zoeken. Gebruik andere trefwoorden als u het juiste niet kunt vinden.

Goedendag,
Waarmee kan ik u helpen?

Copyright © 2017. All Rights Reserved.